Hvilket CMS System?

download

Hvad er CMS?

Et content management system (CMS) er et program der tillader dig at oprette og drive din hjemmeside. Du vil få adgang til et admin panel – en brugeflade, hvor du kan oprette og opdatere sider, indlæg og andre former for indhold (billeder, videoer, osv) og arrangere indholdet den måde, du har brug for.

Du vil også være i stand til at ændre design af hjemmesiden gennem admin panel ved at installere temaer (design skabeloner) og ændre dem, når du ønsker. Alle handlinger er udført ved blot at klikke på knapper – du vil ikke behøve at skrive koder eller scripts i de fleste tilfælde.

Hvad er et Open Source CMS?

De førende CMS systemer er WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop og Magento. Ikke alene er de gratis, men også de er open source CMS systemer. Det betyder deres kildekoden er åben for offentligheden.

Hvilken CMS skal du vælge?

Det mest populære CMS system er WordPress som er et open source CMS, der driver over halvdelen af ​​verdens hjemmesider. WordPress har et engageret fællesskab af brugere, tonsvis af gratis udvidelser (mere end noget andet CMS) og den nemmeste at bruge.

Administration af dit indhold med WordPress er helt enkel: du opretter en side, tilføje det til menuen, skrive noget på det og se dit indhold på front-end af dit websted. Alle, der tilføjer op til en fremtrædende CMS-platform. Så hvorfor vælger så mange mennesker WordPress til deres hjemmeside? Fordi WordPress er de nemmeste CMS til bruge. Du kan installere det gratis på din computer for at teste det.

Hvilke faktorer har du brug for at overveje, mens du vælger platformen for hjemmesiden?

Den vigtigste ting at overveje, mens du vælger en CMS-platform, efter min mening, er, hvor meget tid du er parat til at bruge udvikle og vedligeholde det. Hvis du ikke har stor erfaring i grundlæggende HTML og PHP kodning og vil vi anbefale dig at vælge et CMS system som wordpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top