10 ting at tænke på ved valg af webbureau

apple-606761_960_720

Det kan være en jungle at bevæge sig ud i når i skal vælge det webbureau som passer jeres virksomhed og hjemmeside. Forneden er der 10 ting som du skal kigge på inden du vælger webbureau.

Pris fra webbureau

Afhængigt af din virksomhed, design ønsker og funktionaliteter kan prisen variere meget. Der er derfor vigtigt at du indleder en dialog med webbureauet så i kan afstemme alle forventninger til design. Så lad være med at tage den første og billigste. igangsat en dialog, de kommer til at være jeres samarbejdspartnere i mange år frem så kemien er vigtig.

Portefølje/hjemmeside referencer

Hvad har webbureauet lavet af hjemmesider? Kan du lide deres tidligere design? Det vil give dig en god idé om, hvad de er i stand til at gøre for dig. Sørg for at være opmærksom på de små detaljer i deres arbejde, så du kan fortælle dem, hvad du kan lide eller hvad du ikke tror vil virke for din hjemmeside.

Partnerskab / Kemi.

Vil dette webbureau være din partner? Vær åben for ideer? Give dem den nødvendige tid til at bygge en hjemmeside, som i begge vil være stolt af og glade for. De tilføjer værdi til din hjemmeside, og hjælper dig ud af tekniske problemer. Glem ikke tillid og tålmodighed!

Lav en tidsplan.

Hvor meget af din tid vil din hjemmeside kræve? Når du starter et projekt med webbureau er det vigtigt at i udarbejder en tidsplan og en slutdato for hvornår hjemmesiden skal stå klar. Så forventninger mellem dig og webbureau er på det rene og der ikke opstår misforståelser som kan ende galt.

Design til din hjemmeside

Nogle designere går efter en minimalistisk tilgang, mens andre har gang i hele farvepaletten. Snak om stilen i til din hjemmeside og bed webbureauet vise dig, hvad de mener passer ind.

Størrelse på webbureau

Hvor stort er dette webbureau – og hvor store er deres gennemsnitlige kunder? Design af en hjemmeside for en lille virksomhed med et begrænset budget er meget anderledes end at designe en hjemmeside for et stort firma. Hvis et webbureau ikke forstår dine behov, og hvordan de skal udfylde dem skal du måske overveje et andet webbureau som du er mere komfortabel med.

Samlet webløsning

Tilbyder dit webbureau en samlet løsning med hosting, domæne email opsætning og design. eller er det kun designet du er ude efter. Beslut dig for inden du kontakter webbureauet om hvad du gerne vil have.

Mål for hjemmesiden

Hvad er dine mål for hjemmesiden? Du skal vide, hvordan dette webbureau kan hjælpe dig med at opnå dine målsætninger.

Holdet bag webbureauet

Hvem vil din kontaktperson være på webbureauet? Hvis du kæmper med noget, har du så en kontaktperson du kan komme til at snakke med om dit problem. Hvis du skal bruge noget mere end bare webdesign kan de så også hjælpe med for eksempel google annoncering eller søgemaskine optimering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top